Het wandelen met stokken ziet er eenvoudig uit. Wilt u Nordic Walking leren met de juiste techniek, een goed ritme en een optimaal effect? Geef u dan op voor de basiscursus.

Regelmatig starten nieuwe cursussen waarin u de basisprincipes van het Nordic Walking kunt leren. Er wordt les gegeven onder het INWA kwaliteitskeurmerk. Dit betekent in kleine groepen van maximaal 8 personen waardoor veel aandacht is voor het individu en de techniek. Een cursus bestaat uit 4 à 5 lessen van ongeveer 60 minuten en kost 50 Euro p.p., inclusief het gebruik van nordic walking poles (stokken).

In de cursus wordt -naast de basistechniek- ook aandacht besteed aan warming-up en cooling-down oefeningen, de heuveltechniek en het nordicwalken op verschillende soorten paden en ondergrond (w.o. asfalt, zand en bospaden). Kortom, een afwisselend cursusprogramma.

En … is uw INWA instructeur aan het eind van de cursus niet tevreden over het resultaat, dan wordt u uitgenodigd voor een gratis extra les.

Nog even alles op een rij

  • De cursus bestaat uit 4 à 5 lessen van ca. 60 minuten
  • Een cursus gaat van start bij minimaal 3 inschrijvingen
  • Er kunnen maximaal 8 personen mee doen in één groep (vol =vol)
  • De kosten zijn 50 Euro p.p, inclusief gebruik van nordic walking poles(stokken)
  • Trek sportieve kleding en lekker zittende wandel(sport)schoenen aan

Samen met uw partner de basis(techniek)cursus volgen? Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie of aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden (ovv. naam, telnr. en lichaamslengte) neem contact op.
Als u de basiscursus gaat volgen wilt u dan onderstaand formulier ingevuld meenemen? Heeft u niet de gelegenheid om het formulier te printen? Geen probleem, u krijgt dan bij de eerste les een geprint exemplaar.
Download het inschrijfformulier.

Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten op een van de techniek cursussen.