Nordic Walking is leuk. Maar wekelijks in een groep werken aan uw conditie onder leiding van een ervaren nordic walking trainer, is nog leuker! De trainingen worden gegeven op vrijdag- en zondagochtend.

Wekelijkse recreatieve trainingen

U kunt op verschillende momenten in de week werken aan uw conditie. De nordic walking trainingen zijn bedoeld voor degene die de techniek van het nordic walken (enigszins) beheersen en wekelijks in een groep willen trainen onder leiding van een ervaren trainer. De trainingen van ongeveer 60 minuten vinden plaats in de bossen tussen Son en Best. De trainingen zijn gevarieerd en afgestemd op het niveau van de groep.

Dag Tijd Zomer Winter
Vrijdag 10.30 tot 11.30 uur Paviljoen Joe Mann
Joe Mannweg 4
Best
’t BosHuys Sonseweg 39 Best
Zondag 9.30 tot 10.30 uur Paviljoen Joe Mann
Joe Mannweg 4
Best
’t BosHuys Sonseweg 39 Best

Kosten

De trainingen worden aangeboden in een blok van 12 weken, hiervoor kunt u een 10 rittenkaart à 40 euro aanschaffen; losse deelname is ook mogelijk en kost 5 Euro per keer.

Meer informatie of aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden (ovv. naam, telnr. en lichaamslengte) neem contact op.
Als u aan de wekelijkse trainingen mee gaat doen, wilt u dan onderstaand formulier ingevuld meenemen? Heeft u niet de gelegenheid om het formulier te printen? Geen probleem, u krijgt dan bij de eerste les een geprint exemplaar.
Download het inschrijfformulier.